Tilbud til skoleelever i 5.klasse

Skoleskydning er et tilbud til alle landets 5. klasser. Skoleskydningen er en turnering, hvor hele klassen kan deltage. Eleverne deles op i hold á fire

Helle skytteforening tager sig af skolerne i det tidligere helle kommune. Helle skytteforening har gode traditioner med skole skydning og er med jævne mellemrum repræsenteret i landsfinalen, og vandt den allerførste finale tilbage i 1995 med Starup skole. den gang bestod holdet af René Jensen, Karsten Klint, Allan Frederiksen og Kasper Jensen.

Til de fem bedste hold i landsfinalen er der pengepræmier på 7.000 kr., 4.000 kr., 2.000 kr., 1.000 kr. og 1.000 kr. Derudover trækkes blandt de øvrige tilstedeværende hold lod om en præmie på 500 kr. Beløbet går til klassekassen.

Helle skytteforening tilbyder skolerne at komme og skyde til skoletiden.